5 Ekim 2013 Cumartesi

Antalya'da takaslar bişiler :)

 Hazirandaki hareketlerden sonra her yerde bir filizlenme, bir umut var. Mahalle takas pazarları,şehir bostanları, gökkuşağı merdivenler...Her şey hızla değişiyor :)

  Bu olaylar olmadan biz nurturia adlı  ebeveyn facebooku olarak tanınan grupta zaten kendi aramızda takas yapıyorduk, tam 6 ay önce çok cinfikir bir arkadaşımla  bunu geleneksel hale getirmeye, ve bu yaptığımız güzel olayı genele açmayı düşündük. Çok beklemeden hemen fikri çocukları gönderdiğimiz kreşin müdiresine açtık,tam destek aldık :) O zamandan beri her ay kreşin bahçesinde açık takas ve ikinci el pazarı yapıyoruz. Kışın da devam etmek istıyoruz, eğer uygun mekan bulabilirsek tabi :)

 Bu etkinliğe katılmak, evdeki fazlalıkları paylaşmak ya da ıhtıyacınız olan şeylerı hesaplı şekılde bulmak isterseniz bu şenliği takibe alın derim. Adı şenlik çünkü her etkinlikte en çok çocuklar eğleniyor, sosyalleşiyor. Her türlü müzik, oyun, dans fikrine, işbirliğine açığız.

 Tabi söylemeyi unutmayayım, bu etkinlik Antalya sınırları içinde, başka şehirdeyseniz siz kendi şenliğinizi organize edebilirsiniz :)

Facebook grubu linki

https://www.facebook.com/groups/takasantalya





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder